MINUSTA TERAPEUTTINA


Peruskoulutukseltani olen psykologi. Terapiakoulutukseni on ratkaisukeskeinen psykoterapia (Valviran hyväksymä), mutta terapiatyöskentelyssä hyödynnän tilanteen ja tarpeen mukaan sujuvasti ja sekaisin kaikkea muutakin oppimaani. Ratkaisukeskeisyyden lisäksi muita merkittäviä työskentelyäni muokkaavia koulutuksiani ovat Tampereen yliopiston täydennyskoulutuskeskuksen 3-vuotinen hypnoterapiakoulutus sekä psykofyysisen psykoterapian perusteet. Taustalla vaikuttavat myös psykodraama,NLP, luovat terapiat sekä pitkä työurani kuntoutuspsykologina.

Hahmotan oman terapeuttisen työskentelymallini puuna. Puulla on useita eri koulutusten kautta syntyneitä teoriajuuria, joilla imen kasvun aineita elämästä ja elämisestä. Puun rungon vuosirenkaitten myötä teoriat ovat muotoutuneet omaksi integratiiviseksi käyttöteoriakseni. Puussa on useita oksia ja runsas lehvästö, mikä sisältää erilaisia työskentelymenetelmiä, kohtaamisia, keskusteluja, onnistumisia ja epäonnistumisia niin terapiassa kuin elämässäkin. Kaikki eletty varisee aikanaan maahan –kuten lehdet varisevat syksyllä – ja rikastuttaa edelleen maaperää, josta juuret imevät lisävoimaa kasvulle.

Jos tätä lukiessasi sinulle syntyi mielikuva puusta, mielikuvilla tapahtuva (hypnopterapeuttinen) työskentely saattaa sopia sinulle. Jos alat tuntea itsessäsi liikkeen tai liikkumattomuuden, kasvun tai lehtien havinan, kehollisuus on läsnä. Kenties alat jo mielessäsi keskutella kanssani. Jos olet kiinnostunut jakamaan ja jatkamaan omaa kasvuasi kanssani, ota yhteyttä.

Vastaanottoni sijaitsee Turussa Aninkaistenkatu 14 b 3.krs
Eija Virtanen, Turku, Puh. 044 2108 770